Távhőszolgáltatás

Fűtőmű hibabejelentő szám (0-24):    +36 26 816-646

fűtőmű

2022. szeptember 1-től aktuális áraink:

Fűtőmű árak-2022

A VSZN Zrt. és jogelődjei az alapítástól kezdve szolgáltatnak fűtési hőt és használati melegvizet (HMV) Szentendre Püspökmajor lakótelep részére.

A fűtőműből kiadott hő a távvezetékeken keresztül érkezik a felhasználói és szolgáltatói hőközpontokba, továbbá a szolgáltatói hőközpontokból a hőfogadó állomásokra. Jelenleg mintegy 1400 lakossági fogyasztót és körülbelül 20 nem lakossági fogyasztó számára biztosítjuk a távhőt (többek között: könyvtár, gyógyszertár, fogászat, kozmetika, különböző intézmények).

A távvezeték 3300 m hosszú,  és 4 vezetéken keresztül biztosítja a használati melegvizet és a fűtési hőt. A szolgáltatást 24 órás műszakkal biztosítjuk.

A fűtőmű a 2000 Szentendre Kálvária utca 26. szám alatt található, személyes ügyintézés a helyszínen nincs, de a központi ügyfélszolgálaton a távhővel kapcsolatos bejelentéseket is fogadják.

A fűtőmű közvetlenül a közös képviselőkkel tartja a kapcsolatot, a hőközponti beavatkozások is a közös képviselők kérésére, illetve tudtával történnek.

A fűtési idény, az aktuális év szeptember 15. és a következő év május 15. közötti időszak. Ebben az intervallumban az időjárástól és az igényektől függően lehet kérni a távfűtés-szolgáltatást. A szolgáltatás indítása és leállítása a jogszabályban előírtaknak megfelelően történik, függ az időjárástól és a bejelentett igények számától.

Távhő és használati melegvíz szolgáltatási szerződésminta

Nyári karbantartás tájékoztató 2023

Új kazán