Köztisztaság

Köztisztaság

Társaságunk feladata Szentendre város köztisztaságának biztosítása. Több, mint 26.000 lakos, valamint a turisztikai szezonban nagy számmal idelátogató turista után látunk el köztisztasági szolgáltatást.

Főbb feladataink közé tartozik a köztéri szemetesek ürítése, karbantartása, esetleges cseréje, a buszmegállók takarítása, szóróanyagok kihelyezése. Kiemelt feladatunk Szentendre úthálózatának, járdáinak és zöldfelületeinek kézi és gépi takarítása, gondozása, hómentes, ill. síkos vagy havas időszakban egyaránt. A belváros alkalomszerű takarítását, külön megrendelésre, évente két alkalommal végezzük.

Nyilvános illemhelyek

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. két nyilvános mellékhelyiséget is üzemeltet Szentendre belvárosában. Ezek közül az egyik a Teátrum buszparkolónál, a Duna korzó és Rév utca kereszteződésénél, a másik a HÉV-végállomásnál található. A nyilvános illemhelyek tisztán tartását a helyszínen lévő állandó takarítószemélyzettel biztosítjuk. Kollégáink az érmeváltásban is segítenek, mivel forgóvillás beléptető rendszereink 200 forintos érmékkel működnek. Mellékhelyiségeink nyitva tartása alkalmazkodik a szezonális lakossági, illetve idegenforgalmi igényekhez.

Nyilvános illemhelyek – térkép >>