Személyes ügyfélfogadás: fokozatosan újranyit a Hivatal

2020. május 09. 18:00 Személyes ügyfélfogadás: fokozatosan újranyit a Hivatal

A megfelelő biztonsági intézkedések betartásával fokozatosan újraindul a személyes ügyfélfogadás a Városházán. A teljes újranyitás dátuma 2020. július 3. péntek, amikor a Hivatal és a Városi Ügyfélszolgálat is megnyitja kapuit. Addig csak az Adóiroda és a Pünkösdi ünnepet követően a Hatósági Iroda kereshető fel személyesen, előzetes bejelentkezést követően.

Kézfertőtlenítő, cseppfertőzés elleni áttetsző védőfal, arcmaszk – szigorú biztonsági intézkedésekkel, fokozatosan áll vissza a korábbi ügyfélfogadási rend a szentendrei önkormányzatnál, a Városházán és a Városi Ügyfélszolgálatnál is.

A legtöbb ügytípus a Városi Ügyfélszolgálatnál (Duna korzó 25. “Fehérház”) intézhető. Itt 2020. július 3-ától fogadják ismét személyesen az ügyfeleket. Telefonos vagy e-mailen (+36-26/300-407; ugyfelszolgalat@szentendre.hu) történt időpontfoglalás után maszkban és a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával, az egy térben egy időben tartózkodók létszámának korlátozásával, újra fogadják az ügyeiket intéző polgárokat az ügyintézők.

Július 3-án, a veszélyhelyzet kihirdetése utáni 16. hétben, a biztonsági szabályok betartása mellett, a Városháza is megnyitja kapuit a polgárok előtt.

A Hivatalban addig csak részlegesen fogadnak személyesen ügyfeleket: május 4-étől a házasulandók időpont-egyeztetés után személyesen jelezhetik szándékukat Urbán Zsuzsanna anyakönyvvezetőnek (06 26/785-111), és ugyanettől a naptól kezdve az Adóiroda is fogad ügyfeleket előzetes időpontfoglalással, amit a Városi Ügyfélszolgálatnál telefonon vagy e-mailen lehet intézni (06 26/300-407; ugyfelszolgalat@szentendre.hu). Az online vagy emailben történő ügyintézés ugyanakkor változatlanul biztosított az ügyfelek számára.

Június 2-án (kedd) nyit a teljes Hatósági iroda, időpontot a személyes ügyfélfogadáshoz a Városi Ügyfélszolgálatnál lehet kérni.

A Főépítészi irodán július 3-ától lesz ismét ügyfélfogadás, előzetes időpontkérés a kiss.gabriella@szentendre.hu e-mail címen lehetséges.

Ekkor, a Köztisztviselői nap után tervezi a hivatal teljes újranyitását a város, természetesen az akkori járványügyi helyzetnek megfelelő szabályokkal.

Ügyfeleinknek addig köszönjük megértésüket és türelmüket, valamint a biztonsági szabályok betartását.