Lezárul a lomtalanítás

2020. október 29. 10:33 Lezárul a lomtalanítás

A Városi Szolgáltató NZRt. a korábbi gyakorlathoz hasonlóan idén is a lakossági előfizetők részére évente egy alkalommal házhoz menő lomtalanítást szervezett. Társaságunk a lomtalanítás alkalmával a családiházas partnereinknél az ingatlan elé kikészített, háztartásban feleslegessé vált lomhulladékokat gyűjti össze és szállítja el. Szentendrei és pomázi ügyfeleink szállítási igényüket Ügyfélszolgálatunkon jelezhetik, személyesen Szentendre, Duna korzó 25. szám alatt, telefonon a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy elektronikusan a ügyfelszolgalat@szentendre.hu email címen november 13-ig, melyek várhatóan 2020. december 15-ig teljesítésre kerülnek.

A lomok kihelyezésének módja:

Kérjük, hogy a lomokat a lakóháza előtti, járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezzék ki, aminek mennyisége maximálisan 2 m3 lehet. Kérjük, hogy a kihelyezett hulladék ne akadályozza a gyalogos- és gépjárműforgalmat.  Az esetleges többletmennyiséget munkatársaink fényképfelvétellel igazoltan továbbítják a városi Közterület Felügyelet felé. A limit mennyiség felett otthagyott hulladék eltakarítása a megrendelő feladata, ennek elmaradása szabálysértési eljárást vonhat maga után. Az apróbb, kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni.

Kérjük, hogy ne helyezzenek ki:

• a háztartásokban naponta képződő kommunális hulladékot
• ipari, mezőgazd.-i, szolgáltatatási tevékenység következtében keletkező hulladékot
• veszélyes hulladékot (festékmaradék, elektromos készülék, olaj, fénycső, akkumulátor, stb.)
• építési, bontási törmeléket (sitt), ide értve az ablaküveget is
• zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű)
• szénport, hamut, földet
• elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladékot
• gumiabroncsot, gépjárműroncsot és egyéb járműalkatrészeket

A lomok elszállítása:

 Az elszállítás gyűjtőjárattal, nap közben, több helyszínen, folyamatosan történik. Ennek ellenére a begyűjtés szervezése miatt kérjük, hogy legkésőbb reggel 6 óráig készítse ki az előzőekben jelzett információk szerint a lom hulladékot. Köszönjük, hogy ezzel is segíti a zökkenőmentes szolgáltatást és a környezettudatos szemlélet terjedését!

 FŐVÁROSI KÖZTERÜLET-FENNTARTÓ NZRT.

             VÁROSI SZOLGÁLTATÓ NZRT.