Felhívás zöldfelületek takarítására

2021. március 17. 12:14 Felhívás zöldfelületek takarítására

A városi zöldfelületek tavaszi takarítási akciója keretében 2021. március 22. és április 3. között ütemezetten elszállítja a szabályosan kihelyezett zöldhulladékot a Városi Szolgáltató NZrt. Csak az átlátszó biológiai lebomló zsákokba csomagolt zöldhulladékot viszik el, a levágott ágakat, gallyakat pedig maximum 1 méter hosszú, két helyen szorosan rögzített, kézi rakodásra alkalmas kötegekben. A zöldhulladékot a szállítási nap reggelén, legkésőbb 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan előtti közterületre.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. Szentendre Város Önkormányzatának megbízásából idén is megtartja a városi zöldfelületek tavaszi takarítási akcióját.

Program keretében lehetőség nyílik a kertekben, ingatlanok előtt és a kerti munkákból származó gallyak elszállíttatására. A szállítások az alábbi ütemezésben zajlanak:

A munkálatokból származó zöldhulladékot csak átlátszó biológiai lebomló zsákban szállítják el kollégáink. A levágott ágakat, gallyakat kérjük maximum 1 méter hosszúságúra felaprítva, két helyen szorosan átkötve, kézi rakodásra alkalmas állapotban kihelyezni. Az összekötegelt gallyakat és az átlátszó lebomló zsákokat a szállítási napot megelőző napon vagy a szállítási nap reggelén, legkésőbb 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan előtti közterületre.

A szállításra alkalmas zsákok megvásárolhatók a hulladékudvarban (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9.) és a gazdaboltokban.  A pandémiás helyzetre való tekintettel ügyfélszolgálatunkon jelenleg nincs lehetőség a lebomló zsákok megvásárlására.

Amennyiben a kihelyezett zsákokban földet, követ, gyümölcsöt vagy egyéb oda nem illő anyagot találnak kollégáink, illetve nem a megfelelő átlátszó lebomló zsákba kerül kihelyezésre a zöldhulladék, abban az esetben a zsákok elszállítását nem tudjuk biztosítani.

A szállítási körzetek utcalistájáról tájékozódhat weblapunkon a www.vszzrt.hu oldalon és ügyfélszolgálatunkat a 26/300-407-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen.

Köszönjük, hogy a fent leírtak szerinti együttműködését, amely nagyban segíti ennek a szolgáltatásnak az eredményes végrehajtását!

 

Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.