Teljes nyitás a hulladékudvarban

2020. május 25. 15:00 Teljes nyitás a hulladékudvarban

Hétfőtől a Szabadkai utca 9. alatti hulladékudvar a védelmi intézkedések lazításával újra teljes kapacitással működik, és nincs szükség előzetes telefonos időpont-egyeztetésre. Továbbra is javasolt a hulladékudvar területén a maszk és kesztyű használata, illetve a nagyobb távolság megtartása az udvar látogatásakor. Figyelem! A gumiabroncsok leadására – a járványhelyzettől függetlenül – továbbra sincs még lehetőség.

2020. május 25. hétfőtől a hulladékudvarban ismételten biztosítják a már megszokott hulladékok átvételét, azonban a gumiabroncsok leadására továbbra sincs még lehetőség.

A Városi Szolgáltató Nzrt. biztosítja továbbá a hulladék leadását közületi partnerei részére is, illetve lakossági ügyfelek esetében az ingyenesen leadható hulladékmennyiségen túl már ismételten lehetőség van díj ellenében a többlethulladék leadására.

Május 25-től már nincs szükség telefonos időpont egyeztetésére, az udvar nyitvatartási időben (H-P 7:00-15.30, Szo 7:00-13:00) előjegyzés nélkül látogatható.

Az ügyfelek egészsége érdekében javasolják a hulladékudvar területén a maszk és kesztyű használatát, illetve a nagyobb távolság megtartását egymástól az udvar látogatásakor.