Házhoz menő ágdarálás- tájékoztató

2023. október 20. 08:25 Házhoz menő ágdarálás- tájékoztató

Kedves szentendrei Lakosok!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. házhoz menő térítésmentes ágdarálási szolgáltatást indít kísérleti jelleggel. Az új szolgáltatásunk célja, hogy megkönnyítsük az ingatlanjaik előtt elhelyezett ágak és zöld növényzet helyszínen történő ledarálását. A ledarált zöld növényzetet és ágakat minden esetben elszállítjuk.

Bízunk benne, hogy ez a kezdeményezésünk segítséget nyújt a lakosságnak és megkönnyíti a környezetük tisztántartását. 

Az új szolgáltatás 2023. november 1-től december 15-ig terjedő időszakra vehető igénybe, az első körben a Pannónia telepen és a Bükkös Part – Szentlászlói útig bezárólag , valamint a 11-es főút által körülhatárolt területeken, a mellékelt térkép alapján, annak figyelembevételével érhető el a szolgáltatás. A Szentlászlói úton lévő ingatlanok már nem tartoznak bele a jelen kiírásba.

A házhoz menő ágdarálási szolgáltatás igénybevételének feltételei a következők:

  • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges, amit az alábbi elérhetőségeken tehetnek meg:
    • Emailen: ugyfelszolgalat@szentendre.hu
    • Telefonon: 06 26 300 407
    • Előzetes időpontegyeztetéssel, személyesen a VSZ NZrt. Ügyfélszolgálatán (2000 Szentendre, Duna korzó 25.)
  • Jelentkezni 2023. október 24-től kezdődően, november 15-ig lesz lehetőség.
  • A szolgáltatás igénybevételének mennyiségi, méretbeli paraméterei: ingatlanonként, minimum 1m3 és maximum 5m3 ág elhelyezhető az ingatlan előtt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kihelyezett ágak vastagsága maximum 15 cm lehet!

Várjuk a Pannónia telepen és a Bükkös Part – Szentlászlói útig bezárólag, valamint a 11-es főút által körülhatárolt területeken lakók jelentkezését!

A Pannóiatelep és a Bükkös part környékén induló projekt folytatásáról és kiterjesztéséről a tapasztalatok összegzése után dönt a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Kérjük, osszák meg ezt az információt a szomszédokkal és barátokkal is, hogy minél több ember élhessen ezzel a kényelmi szolgáltatással.

Köszönjük, hogy segítik városunkat tisztább és élhetőbb hellyé tenni!

Nagyobb felbontásért a térkép letölthető- Bükkös

Nagyobb felbontásért a térkép letölthető- Pannónia