Fenyőfabegyűtjés- Pilisszentlászló

2022. december 30. 17:38 Fenyőfabegyűtjés- Pilisszentlászló

FELHÍVÁS

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. FENYŐFA BEGYŰJTÉS-t végez az alábbi ütemezés szerint:

Gyűjtőjárműveink Pilisszentlászló településen 2023 január 16-án és 2023 január 30-án (pótnap) végzi a kidobott fenyőfák visszagyűjtését. Kérjük, a fenyőfákat legkésőbb a begyűjtés előtti napon helyezzék ki az ingatlanok elé jól látható és jól megközelíthető helyre.

Téli útviszonyok esetén az utak járhatóságának függvényében az elszállítás dátuma változhat, az esetleges változásról weblapunkon adunk hírt.

A megadott időpontokban a fenyők begyűjtését egy külön gépjármű végzi. Ezt követően a fenyőfák a Fővárosi Hulladékhasznosító Műbe kerülnek beszállításra, ahol energetikai hasznosítás alkalmával hő és villamosenergiát állítanak elő belőlük. A feleslegessé vált fenyőfák a hulladékudvarban is leadhatók (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9.) a fentiektől eltérő időpontban is.

A két méternél nagyobb fenyőket a könnyebb elszállíthatóság érdekében kérjük, legyenek szívesek két részre vágni.

További információkért keresse fel honlapunkat www.vszzrt.hu vagy hívja az Ügyfélszolgálat 06-26-300-407-es telefonszámát.

Köszönjük együttműködésüket!