Felhívás őszi zöldhulladék gyűjtésre

2023. november 19. 22:01 Felhívás őszi zöldhulladék gyűjtésre

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. Szentendre Város Önkormányzatának megbízásából az enyhe őszi időjárásra való tekintettel idén is megtartja a zöldfelületek őszi takarítási akcióját.

A program keretében lehetőség nyílik a kertekben, ingatlanokon a kerti munkákból származó gallyak és avar elszállíttatására. A szállítások az alábbi ütemezésben zajlanak:

A munkálatokból származó zöldhulladékot csak átlátszó biológiai lebomló zsákban szállítják el kollégáink. A levágott ágakat, gallyakat kérjük maximum 1 méter hosszúságúra felaprítva, két helyen szorosan átkötve, kézi rakodásra alkalmas állapotban kihelyezni. Az összekötegelt gallyakat és az átlátszó lebomló zsákokat a szállítási napot megelőző napon vagy a szállítási nap reggelén, legkésőbb 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan előtti közterületre. Télies útviszonyok esetén a szállítás időpontja változhat.

A szállításra alkalmas zsákok megvásárolhatók a hulladékudvarban (2000 Szentendre, Szabadkai utca 9.), az Ügyfélszolgálaton (2000 Szentendre, Duna-korzó 25.) és a gazdaboltokban.  Ügyfélszolgálaton történő vásárláshoz előzetes időpontfoglalás szükséges.

Amennyiben a kihelyezett zsákokban földet, követ, gyümölcsöt vagy egyéb oda nem illő anyagot találnak kollégáink, illetve nem a megfelelő átlátszó lebomló zsákba kerül kihelyezésre a zöldhulladék, abban az esetben a zsákok elszállítását nem tudjuk biztosítani. Zsákok esetében kérjük a zsákok száját gondosan bekötni szíveskedjenek.

A szállítási körzetek utcalistájáról tájékozódhat weblapunkon a www.vszzrt.hu oldalon és ügyfélszolgálatunkat a 26/300-407-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen.

Köszönjük, hogy a fent leírtak szerinti együttműködését, amely nagyban segíti ennek a szolgáltatásnak az eredményes végrehajtását!