Traktor

2022. október 27. 09:40 Traktor

Traktor, a mindig szomorú szemű, emberbarát, dog és staffordshire terrier keverék. Körülbelül hat éves, 30 kilós, ivartalanított kan, évek óta a Gyepmesteri telep lakója. 

Egy másik kutyával együtt került be, akit szerencsére tavaly örökbe fogadtak, viszont Traktort nagyon megviselte, hogy társa már elment.

Traktor nem szokott ugatni, nagyon kiegyensúlyozott, ahhoz képest, hogy egy kis kennelben él. Imádja a hasát, szinte mindenevő. Szeret játszani a kifutóban, a szuka kutyákkal jól kijön, viszont a kan kutyákban riválist lát, jobb távol tartani tőlük.

Rendkívül okos, intelligens és alkalmazkodó kutya, pórázon is szépen sétál. Bújós természete van, boldog, ha ölelgetik, egy igazi szeretet bomba.

Kiválóan alkalmas házőrzésre, csak akkor ugat, ha nagyon muszáj. Nagyon szereti a gyerekeket, nagy valószínűséggel gyermekes családban élhetett.

Augusztusban örökbefogadták, de visszakerült a szentendrei Gyepmesteri telepre. Macskákkal nem jön ki. Le kell fárasztani ahhoz, hogy egyedül lehessen hagyni, különben rongál.

További képek Traktorról: