Cézár

2022. február 24. 10:22 Cézár

A Gyeptelep legrégebbi lakója Cézár, a körülbelül hat éves staffordshire terrier. Gyönyörű, ivartalanított kan. Évek óta a telep lakója.

A staffordshire terrierekre jellemző, hogy nehezen viselik a bezártságot, mégis Cézár elegánsan és fegyelmezetten tűri a rácsokat. A mozgásigénye nagy, ha kiszabadul a kennelből boldogan futkározik a futtatóban. Nagyon szeret labdázni, nehéz kifárasztani. Fegyelmezetten sétál pórázon, gyakorlatilag minden emberrel és gyermekkel barátságos. Tekintélyt parancsoló kinézete miatt sokan megijednek tőle, de a látszat az ő esetében tényleg csal. 

Más állatok és kan kutyák társaságát nem kedveli.  A Gyepmesteri telepen eltöltött évek  alatt örök barátra lelt Kyra személyében, aki szintén több éve lakója a telepnek. Egy kennelben élnek, és a legnagyobb boldogságot jelenteni számukra, ha együtt találnának új otthonra.

Olyan gazdajelöltek jelentkezését várjuk, akik ismerik a fajtát, megfelelően szigorúak, és tudják, hogy mekkora feladat, egy ilyen kutyát tartani. Őrkutyának is kiváló, ha mellette sok szeretet is kap. Önmagában az őrködés nem köti le Cézár energiáit. 

Aki örökbefogadja, megtudja, hogy  önzetlen szeretet lakozik benne!

További képek Cezárról: